Szalvétát gombóc
10 db zsemlét kockára vágjuk megpirítjuk, 2 fej hagymát finomra vágjuk vajon lepirítjuk. Ha megpirul 6dl tejjel felöntsük majd hozzá adjuk 8 egész tojást hozzá adunk ízesítjük só bors szerecsendióval, finomra vágott petrezselyemzölddel jól összedolgozzuk. Fóliába betekerjük 100fok gőzön 1 óra alatt megpároljuk.
Rókagomba
0,5kg rókgombát megmosunk alaposan, 1fej vöröshagymát finomra vágunk. A hagymát a gombát kevés olíva olajon lepirítjuk hozzáadunk 3evőkanál tejfölt adunk hozzá só bors petrezselyemzölddel összeforraljuk.
Tálaláskor a szalvétát gombócokat felszeleteljük és egyik oldalát megpirítjuk majd mellé tálaljuk a rókagombát.