fbpx

Címünk: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 2.
Telefon: +36-1-3114413 | +36-20-5758550,
E-mail: biarritz.etterem@gmail.com

Csicsóka krémleves ruccola pesztoval és füstölt libamell carpaccioval

Hozzávalók:

1kg csicsoka
3dl tejszin
só, bors

A csicsókát meghámozzuk és feltesszük annyi vízben főni, hogy jól ellepje. Izésítjük ízlés szerint sóval borsal. Ha megfőtt hozzáadjuk a tejszínt, kiforraljuk majd leturmixoljuk és átszúrjuk. A megmosott ruccolat kevés olívaolajjal leturmixoljuk izésítésként adunk hozza fenyőmagot, sót, borsot reszelt parmezánsajtot. Találáskor a levesre csepegtetünk belőle valamint vékony szelet füstölt kacsamellet is adunk hozza.